Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/web103/public_html/kupovinasapopustom.com/libDB/baza.php on line 58
Paket za DVOJE: Riblji paprikaš za Dve osobe !!

Paket za DVOJE: Riblji paprikaš za Dve osobe !!

Paket za DVOJE: 890 din. umesto redovne cene od 1380 din. za Riblji paprikascaron bez kostiju sa testeninom za DVE osobe u Čardi Mačak na Kamenjaru bb, Novi Sad!
Na samo pet kilometara od centra Novog Sada u naselju Kamenjar, u prirodnoj oazi, u neposrednoj blizini Dunava nalazi se ldquoČarda Mačakrdquo. 
Okruženi prirodom bićete izolovani od gradske buke i možete se opustiti uz najbolju riblju čorbu u gradu, neke od nascaronih raznovrsnih ribljih specijaliteta, ili možete odabrati neka od jela sa roscarontilja. U večernjim satima možete uživati uz zvuke tamburascaronke muzike.
Uživajte u specijalitetima dunavskih alasa, u hladu pored Dunava.
Dobro doscaronli i PRIJATNO!
___________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFin gde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h) i to BEZ PROVIZIJE i bez popunjavanja uplatnice već samo na scaronalteru poscaronte predate poziv na broj sa uplatnice (PostFin broj)-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!
________________________

Paket za DVOJE: Riblji paprikaš za Dve osobe !!

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti