Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/web103/public_html/kupovinasapopustom.com/libDB/baza.php on line 55
Rafting na Tari i Džip SAFARI kroz NP SUTJESKA

Rafting na Tari i Džip SAFARI kroz NP SUTJESKA

500 rsd.Vaučerkojim ostvarujete aranžman za Rafting na Tari za 65 evra (DŽIP SAFARI kroz NP SUTJESKA+ Rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči
RAFTING NA TARI I DŽIP SAFARI KROZ NP SUTJESKA 
Nezaboravna avantura sa Highlander Timom koju morate doživeti!
Kuponi važe od 15.04.-30.09.2020.
Slobodna mesta možete proveriti putem e-maila adrese info@highlandertim.com , telefona +387 65 475 201, Vibera ili WhatsApp-a
Kuponi važe za radne dane i ti datumi se mogu rezervisati ranije, a vikendi samo 7 dana pred vikend ukoliko ima mesta!
Rafting na Tari pravi je izazov za sve ljubitelje avanturističkog turizma, koji žele da dožive neponovljivo iskustvo i aktivni odmor u prirodi. A kada mir i spokoj koji pružaju planinski masivi počnu da vuku iskonske ljubitelje prirode u vama onda rafting u kanjonu Tare treba dopuniti sa džip safarijem i planinarenjem kroz prascaronumu Perućicu pa sve do Trnovačkog jezera. Zato scaronto pre rezerviscaronite ovaj aranžman po neverovatnoj ceni. Užvaćete u nezaboravnoj rafting avanturi i videti predele poslednje prascaronume u Evropi bdquoPerućicerdquo i njen vodopada Skakavac, koji je visok čak 73 m. Sa Highlander timom možete posetiti i Trnovačko jezero, koje je zbog svog srcolikog oblika poznato u celoj Evropi i piti vodu sa planinskih izvora. Uzbudljiv provod i mnogo nezaboravnih uspomena i novih prijatelja su zagarantovani. Rezerviscaronite scaronto pre svoj odmor po ovoj neverovatnoj ceni.
Umesto 125 evra za kompletan aranžman
https://highlandertim.com/a7-rafting-i-hajking-1/ 
platite 65 evra (plus vaučer) i dobijate:
Rafting na Tari
Džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska (prascaronuma Perućica i Trnovačko jezero)
Dva noćenja u drvenim standardnim bungalovima
Kompletnu rafting opremu (neopremsko odelo i obuća u Vascaronoj veličini, sigurnosni prsluk, kaciga i veslo)
Taksa za rafting u kanjonu Tare
Boraviscaronna taksa
Taksu za ulazak u NP Sutjeska
Taksu za obilazak Trnovačko jezera (pripada Parku prirode Piva CG)
Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana ( od kampa do polazne tačke za rafting i planinarenje)
Licencirani skiperi za divlje reke i vodiči za prascaronumu i planinu
Besplatan parking za Vascarona vozila
*Hrana nije uključena u ponudu, niti prevoz od Vascarone lokacije do kampa Highlander.
*Hranu je moguće poručiti po zvaničnim cenama Highlander restorana:
Doručak 6 evra
Ručak 12 evra
Večera 10 evra
* U Highlander kamp nije dozvoljeno unositi veće količine alkohola!
Opis aranžmana A7 ndash Rafting na Tari i džip safari kroz NP Sutjeska (prascaronuma Perućica i Trnovačko jezero)
1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon scaronto se smestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru. Potom sledi druženje kraj logorske vatre uz muziku. Koordinate kampa su: N: 43.362051  E: 18.807748.
2. DAN: Doručak za sve koji to žele je u ranim jutarnjim časovima (oko 08h), a potom pripreme za polazak na džip safari i hajking avanturu. Nascaronim terenskim vozilima krećemo u 9h u pravcu Nacionalnog parka bdquoSutjeskardquo. Nakon sat vremena vožnje dolazimo do prascaronume Perućica, najočuvanijeg prascaronumskog rezervata u Evropi gde ćemo videti i vodopad Skakavac koji je visok 73m. Zatim sledi poseta vidikovcu na Prijevoru, platou ispod Maglića, najveće planine u BiH, odakle put nastavljamo prema Trnovačkom jezeru (1,30h hoda). Na jezeru pravimo pauzu za kupanje i odmor. Povratak u kamp Highlander je predviđen za 17h gde je organizovan tradicionalni ručak. Ukoliko ste zainteresovani možete poručiti ručak pre odlaska na džip safari u NP Sutjeska. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u scaronetnji pored reke, druscarontvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.
3. DAN: Nakon scaronto gosti kampa zavrscarone doručak (oko 8h) slijedi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo nascaronim terenskim vozilima do Brscarontanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sedenju, ponascaronanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rekom. Nakon toga sledi rafting najuzbudljivijim delom reke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osveženje. Nakon Tare sledi joscaron 5km raftinga rekom Drinom (kod Scaronćepan polja, reke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gde je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak potrebno je da ga poručite pre odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se zavrscaronava. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu ndash pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Viscaronegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.
Kamp predstavlja pravu oazu mira u netaknutoj prirodi, a ujedno i odličnu destinaciju za avanturu, koja pruža potpuno stapanje sa prirodom i uživanje u svim njenim čarima. Vreme je da odmor provedete u harmoniji sa prirodom, da u svoju sumornu svakodnevnicu uvrstite par nezaboravnih dana u prelepom prirodnom okruženju, a gradsku vrelinu zamenite svežim vazduhom i jutarnjom rosom. Vreme je da uživate u miru i tiscaronini. Ostanete bez daha od ogromne količine adrenalina i iskusite bar na kratko život jednog Gorscarontaka. U sumrak dana zaboravite na brige, isključite internet i uživajte pod zvezdanim nebom, uz žubor Drine i logorsku vatru Kampa Highlander.... scaronta god da pomislite, znajte da ldquočuda, zapravo, ne krscarone zakone prirode ldquo i uživajte.
Napomena: U slučaju velikog broja gostiju menadžmet Highlander kampa zadržava pravo da organizuje rafting u dve grupe ndash pre podne i posle podne.

POGLEDAJTE POPUST OVDE

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti