Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/web103/public_html/kupovinasapopustom.com/libDB/baza.php on line 55
400 din za vaučer za popust na Rafting na Tari za 35 evra (rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči!

400 din za vaučer za popust na Rafting na Tari za 35 evra (rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči!

400 rsd.Vaučerkojim ostvarujete aranžman za Rafting na Tari za 35 evra (rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči! 
RAFTING NA TARI
Izaberite ovo leto rafting u kanjon Tare i doživite nezaboravnu avanturu sa Highlander timom!
Kuponi važe od 15.04. - 30.09.2020.
Slobodna mesta možete proveriti putem e-maila adrese info@highlandertim.com telefona +387 65 475 201, Vibera ili WhatsApp-a.
Kuponi važe za radne dane i ti datumi se mogu rezervisati ranije, a vikendi samo 7 dana pred vikend ukoliko ima mesta.
Zovu je divlja reka, planinska lepotica, suza Evrope, ali tek kada uđete u njen kanjon, otisnete se niz njene talase i zaronite u njene bukove znaćete da je rafting u kanjonu Tare nescaronto najuzbudljivije i najlepscarone scaronto ste doživeli. Kanjon Tare je najdublja i najoscarontrija rečna dolina u Evropi, druga po veličini u svetu, nakon Kolorada u SAD-u. Plovna je celom svojom dužinom i pitka celim svojim tokom, a već četiri decenije njeno rečno korito proglascaroneno je bdquoSvetskom bascarontinom prirodnih dobara UNESCO-ardquo. Zato ovo leto ne propustite nascaronu ponudu. Izaberite RAFTING NA TARI SA HIGHLANDER TIMOM i upustite se u avanturu koja će vas ostaviti bez daha. Avanturu nakon koje ćete imati mnogo novih prijatelja i joscaron lepscaronih uspomena. Bogatstvo koje nema cenu. Rezerviscaronite svoje mesto u čamcu po ovoj neverovatnoj ceni.
Umesto 85 evra za kompletan aranžman https://highlandertim.com/a3-rafting-na-tari-3/ 
platite 35 evra (plus vaučer) i dobijate:
Rafting na Tari
Dva noćenja u drvenim standardnim bungalovima
Kompletnu rafting opremu (neopremsko odelo i obuća u Vascaronoj velićini, sigurnosni prsluk, kaciga i veslo)
Taksu za rafting
Boraviscaronnu taksu
Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana (od kampa do polazne tačke za rafting)
Licencirani skiperi za divlje reke
Besplatan parking za Vascarona vozila
*Hrana nije uključena u ponudu, niti prevoz od Vascarone lokacije do kampa Highlander.
*Hranu je moguće poručiti po zvaničnim cenama Highlander restorana:
Doručak 6 evra
Ručak 12 evra
Večera 10 evra
* U Highlander kampu nije dozvoljeno unositi veće količine alkohola!
Opis aranžmana A3 ndash Rafting na Tari sa Highlander Timom 
1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon scaronto se smestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru. Potom sledi druženje kraj logorske vatre uz muziku. Koordinate kampa su: N: 43.362051  E: 18.807748.
2. DAN: Nakon scaronto gosti kampa zavrscarone doručak koji možete i vi poručiti ako želite (oko 8h) sledi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo nascaronim terenskim vozilima do Brscarontanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sedenju, ponascaronanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rekom. Nakon toga sledi rafting najuzbudljivijim delom reke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osveženje. Nakon Tare sledi joscaron 5km raftinga rekom Drinom (kod Scaronćepan polja, reke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gde je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak potrebno je da ga poručite pre odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u scaronetnji pored reke, druscarontvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, badminton, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.
3. DAN: Nakon scaronto se naspavate možete poručiti doručak. Uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se zavrscaronava nakon doručka. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu ndash džip safari, pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Viscaronegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.
Kamp predstavlja pravu oazu mira u netaknutoj prirodi, a ujedno i odličnu destinaciju za avanturu, koja pruža potpuno stapanje sa prirodom i uživanje u svim njenim čarima. Vreme je da odmor provedete u harmoniji sa prirodom, da u svoju sumornu svakodnevnicu uvrstite par nezaboravnih dana u prelepom prirodnom okruženju, a gradsku vrelinu zamenite svežim vazduhom i jutarnjom rosom. Vreme je da uživate u miru i tiscaronini. Ostanete bez daha od ogromne količine adrenalina i iskusite bar na kratko život jednog Gorscarontaka. U sumrak dana zaboravite na brige, isključite internet i uživajte pod zvezdanim nebom, uz žubor Drine i logorsku vatru Kampa Highlander.... scaronta god da pomislite, znajte da ldquočuda, zapravo, ne krscarone zakone prirode ldquo i uživajte.
Napomena: U slučaju velikog broja gostiju menadžment Highlander kampa zadržava pravo da organizuje rafting u dve grupe ndash pre podne i posle podne.

POGLEDAJTE POPUST OVDE

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti