Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/web103/public_html/kupovinasapopustom.com/libDB/baza.php on line 55
On-line kurs na Srpskom-- HTML i CSS --početni nivoi

On-line kurs na Srpskom-- HTML i CSS --početni nivoi

2500 din. umesto 12000 din. za online kursHTML, CSS  na srpskom jeziku u okviru 2 meseca--24-časovni pristup svakog dana u naredna 2 meseca sa zavrscaronnim ispitom i sertifikatom na kraju obuke!  --USAVRScaronI SE! ndash Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja --
NAUČI HTML I CSS ZA SAMO 2.500 RSD, UMESTO 12.000 RSD I IZRADI SVOJ WEB SAJT
Online kurs HTML I CSS Web Programiranja ndash jednostavnia a moćni alati za Web programiranje
HTML odnosno HyperText Markup Language je opisni jezik pomoću koga se kreiraju web sajtovi, tačnije funkcionalnost elemenata jedne web stranice.
CSS (Cascading Style Sheets) predstavlja jezik koji se koristi za uređivanje samog izgleda i formatiranje svih elemenata koje vidimo na sajtu. Iako na prvi pogled možda deluje da HTML i CSS zapravo imaju istu funkciju, njihova namena je potpuno drugačija, scaronto je doprinelo tome da se ova dva jezika idealno dopunjuju.
Svi sajtovi koje poznajete kreirani su uz pomoć HTML-a i upravo zbog toga za ovaj opisni jezik se često govori da danas predstavlja osnovu kompletnog weba. HTML spada među najjednostavnije jezike, scaronto je uticalo da se na njegovu osnovu nadovezuju mnogi drugi programski jezici koji omogućavaju interaktivnost i dinamički sadržaj.
Upoznavanjem sa jezicima koji predstavljaju osnovu modernog weba, znatno ćete sebi olakscaronati svaki naredni korak ka usavrscaronavanju IT znanja i otvaranju novih profesionalnih mogućnosti.
Kada ovladate HTML-om i CSS-om, bićete u mogućnosti da kreirate web aplikacije, ili da kroz kod prilagođavate i održavate sadržaj na već formiranim sajtovima. Pored toga, moći ćete da uređujete web stranice pravljene u WordPressu, da stilizujete marketinscaronke mejlove i joscaron mnogo toga.
USAVRScaronI SE! ndash Ogranak za online učenje, obuke i provere znanja
AUTOLOGY doo,Novi Beograd
Pariske komune 20, 
Hala sportova Ranko Žeravica, Novi Beograd

POGLEDAJTE POPUST OVDE

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti